Over ons

Over ons

Ons familie bedrijf staat voor kwaliteit en zorgeloos keukenplezier

Ons familiebedrijf wat in 1988 is opgericht door Frans Oude Booyink is al 32 jaar een onafhankelijke vakzaak waar keukens in het midden segment worden verkocht en gemonteerd. 


04-03-1988
Oprichting

In 1988 heeft Frans Oude Booyink, na jaren werkzaam te zijn geweest in de keukenbranche, besloten om een eigen keukenzaak te beginnen. In Tubbergen werd een keukenzaak opgezet met 15 maatwerkkeukens, waarbij Frans alles in eigen hand had. Hij verkocht de keuken en zorgde er tevens voor dat deze vakkundig geïnstalleerd werd

03-06-1991
Verhuizing

In 1991 was de huidige showroom en het pand in Tubbergen te klein voor de groei die het bedrijf in 3 jaar tijd had doorgemaakt. Er werd een compleet nieuw pand in Tubbergen gebouwd met een royale showroom waarin ruimte was voor 22 keukens, een eigen werkplaats en een groot magazijn. Het eenmansbedrijf was uitgegroeid tot een vakzaak met vakbekwame keukenmonteurs en goede adviseurs. Toch moest het vertrouwde en huiselijke gevoel blijven in het bedrijf. Dat lukte door de zeer persoonlijke en laagdrempelige werkwijze

28-05-1999
Vestiging in Oldenzaal

In 2009 werd een extra vestiging in Oldenzaal geopend. Aan de Eekboerstraat in Oldenzaal werd een showroom ingericht met 20 keukens. Oude Booyink keukens werd steeds actiever in Oldenzaal, Hengelo en Enschede.
In 2009 studeerde Niek Oude Booyink af aan het Hout-en Meubileringscollege in Rotterdam als interieur ontwerper en heeft vanaf dat moment, naast zijn vervolg studie, een parttime rol gespeeld in de begeleiding van klanten en verkoop van keukens.

30-06-2005
Nieuwe locatie in Oldenzaal

In 2005 hebben we onze showroom aan de Eekboerstraat verlaten en hebben we ons nieuwe en grote pand aan de Hinmanweg in Oldenzaal geopend.
In deze 1000 M2 grote showroom zijn 25 royale keukenopstellingen gebouwd en een aantal badkameropstellingen. Naast de verkoop van keukens is ook sanitair aan het assortiment toegevoegd. De verkoop werd gecentraliseerd naar 1 locatie in Oldenzaal, waarbij het pand in Tubbergen alleen nog dienst deed als magazijn.

01-12-2009
Wijziging assortiment

In 2009 hebben we besloten om ons nog uitsluitend te richten op de verkoop van keukens. De getoonde badkameropstellingen hebben plaats gemaakt voor nieuwe keuken opstellingen. De showroom werd opnieuw gemoderniseerd en aangepast met daarin keukens in de meest uiteenlopende stijlen

01-01-2015
MHK keukenexpert

Sinds 2015 zijn wij erkend MHK keukenexpert. Dit kwaliteitslabel staat garant voor een betrouwbare onafhankelijke vakzaak, welk gezamelijk, scherpe prijzen aanbieden aan de klanten.
MHK Keukenexpert staat voor transparante prijzen en een uitmuntend advies. Bij MHK keukenexpert Oude Booyink staat kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Door deelname aan dit krachtige label kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn voor jarenlang zorgeloos keukenplezier!

ons team

Niek Oude Booyink

Directeur / adviseur

Na de middelbare school heb ik aan het Hout-en Meubileringscollege in Rotterdam de opleiding afgerond als interieurontwerper. Na deze studie heb ik nog een 4 jarige studie Small Business & Retail management gevolgd aan de Saxion Hogeschool. Tijdens deze opleiding werkte ik al parttime mee in het bedrijf. Sinds 2004 ben ik fulltime werkzaam in het bedrijf. Mijn werkzaamheden zijn o.a.: management, verkoop & orderverwerking.

Ronny Stroot

Keukenmonteur

Ik ben opgeleid als interieurbouwer en na enkele jaren werkzaam te zijn geweest binnen de interieurbouw, ben ik opgeleid als keukenmonteur bij Oude Booyink Keukens. Inmiddels ben ik hier al 27 jaar werkzaam. Mijn werkzaamheden binnen het bedrijf zijn het monteren van keukens, het maken van maatwerk onderdelen in de werkplaats en het verrichten van de servicewerkzaamheden.

Agnes Oude Booyink

administratie

Ik ben vanaf de oprichting van het bedrijf, betrokken bij Oude Booyink Keukens. Ik voer alle boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden uit binnen het bedrijf.

berto

Berto van der Wacht

verkoper / adviseurNa mijn opleiding als interieurbouwer heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in als interieurbouwer. Sinds de laatste jaren ben ik werkzaam in de keukenbranche. Dit doe ik met veel plezier! Mijn werkzaamheden binnen Oude Booyink zijn het plaatsen van keukens en het verrichten van service. 

Frans Oude Booyink

oprichter

Na mijn opleiding als meubelmaker / interieurbouwer heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in deze functie.

Als keukenmonteur en adviseur heb ik bij een aantal bedrijven het vak geleerd. In 1988 heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer een keukenzaak op te zetten. Ik heb inmiddels ruim 40 jaar ervaring in de verkoop, montage en aftersales binnen de keukenbranche. 

Willem oude Alink

Keukenmonteur

Ik heb de opleiding tot interieurbouwer / meubelmaker afgerond. Na deze 
 opleiding ben ik als keukenmonteur werkzaam bij Oude Booyink Keukens.  
Ik vind het mooi om bij de klanten een mooi eindresultaat op te leveren. 


Wim Peters

Verkoper / adviseur

Ruim 20 jaar ervaring in de keukenbranche als verkoper/adviseur hebben mij sinds kort gebracht bij Oude Booyink. Met mijn opgedane kennis de klant bij te staan bij het maken van de juiste keuzes in hun nieuwe keuken blijft elke keer weer een prachtige uitdaging.

Ik help u daar ook graag mee zodat u daarna volop van uw nieuwe keuken kunt gaan genieten.