Hoe vergroot ik mijn gebruiksgemak?

Met behulp van slimme inbouwapparatuur kan het gebruiksgemak van uw keuken ook vergroot worden. Zo zijn er ovens, combi-ovens en stoomovens met een kook&bak assistent. U voert het gerecht in dat u wilt bereiden en het apparaat stelt zich zelf volautomatisch in. Vaatwassers met ‘AUTO” programma’s zien zelf hoe vuil de vaat is en passen daar het programma op aan. Het gebruiksgemak van inbouwapparatuur kan ook worden vergroot door ze op een handige hoogte in te bouwen. Een koelkast op sta-hoogte is wel zo prettig. Ook ovens en stoomovens inbouw op zicht-hoogte zijn prettig bij de bereiding en het schoonmaken van het apparaat. Wist u dat zelfs de vaatwasser op sta-hoogte kan worden inbouwd. Tot slot zijn er ovens en stoom ovens die zichzelf kunnen reinigen. Na het bakken start u het reinigingsprogramma en de rest gaat vanzelf! Boilers en kokend waterkranen zorgen ervoor dat u direct warm of zelfs kokend water heeft.

MHK KeukenExpert

Mocht u advies willen over wat voor u de beste mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis advies. Als MHK KeukenExpert leveren we veel keukens uit in o.a. Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo, Denekamp, Ootmarsum, Losser.

Inspiratie
Lees ook...
Verbouwing
tips

Verbouwing
tips

Met de hulp van ons professionele team van ontwerpers en aannemers kan iedereen het uiterlijk van hun huis of kantoor verbeteren!