Wie regelt de bijkomende werkzaamheden?

Waarom kiezen voor een all-in keuken montage?

Wie regelt de bijkomende werkzaamheden?

All-in keuken montage service zorgt voor een zorgeloos verloop van het plaatsen van uw nieuwe keuken. Voordat de nieuwe keuken geplaatst kan worden, zal eerst de oude keuken eruit moeten. Zitten alle leidingen wel op de juiste plek? Wat doen we met de wanden en vloer? Hoe gaan we dit regelen en wie komt wanneer? Dit zijn vragen die wij vaak horen. Bij ons kan de klant zelf aangeven wat ze zelf willen doen en wat ze aan ons willen uitbesteden. Onze werkzaamheden houden niet op bij de verkoop en montage van de keuken. Wij kunnen alle bijkomende werkzaamheden ook voor u verzorgen. Nadat wij voor u de keuken hebben ingemeten, maken we een planning en kunnen we alle werkzaamheden regelen. De werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

  • inmeten van de keuken (gratis)
  • het maken van de technische tekeningen (gratis)
  • het demonteren van de keuken en afvoeren
  • technische aanpassingen aan het leidingwerk en/of meterkast
  • stukadoren van de wanden en/of plafond
  • maken van een nieuw verlaagd plafond
  • het leggen van de vloer: tegels, PVC of beton-cire vloer
  • het monteren van de keuken en gebruiksklaar opleveren
  • plaatsen van de eventuele wandtegels, glazen achterwanden, etc.

We spreken vooraf de totaalprijs af, zodat u ook exact weet wat de totale kosten zullen zijn van de verbouwing. Wij nemen de regie voor onze rekening en zorgen dat alle werkzaamheden in de juiste volgorde en op de afgesproken data worden uitgevoerd. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer u van het eindresultaat wilt kunnen genieten. Wij doen de rest. Wij meten, altijd gratis, bij u de keuken in en maken ook kostenloos de technische tekeningen. Als u dus een aantal werkzaamheden zelf wilt uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Met behulp van de technische tekeningen kunt u ook zelf het leidingwerk aanpassen of laten aanpassen door uw eigen installateur.

Als MHK-keukenexpert zijn wij in de omgeving van o.a.  Oldenzaal, Hengelo, Enschede, Almelo, Borne, Ootmarsum, Denekamp en Losser uw adviseur voor een passend keukenadvies.

Voor meer waardevolle tips & trends kunt u zich op onze nieuwsbrief abonneren, download ons E-book of bekijk onze inspirerende video’s.

Remodeling Tips!

With the help of our professional team of designers and contractors, anyone will be able to enhance the look of their home or office!